Title of a News Article

Haliliye Belediyesi konuya açıklık getirdi

Haliliye Belediyesi konuya açıklık getirdi
banner206

Haliliye Belediyesinin, eylem yapacak olan pul biber üreticileri ile ilgili açıklamasında, “3 yıldır izinsiz apartman çevrelerinde halkımızın yoğun şikayetleri ve rahatsızlıklarından dolayı isot üretimine müsaade edilmeyen üreticiler için Dağeteği bölgesinde yer tahsisi yapılmıştır” denildi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki pul biber üreticileri yarın eylem yapma kararı aldı..

Uzun süredir Sırrın ve Karşıyaka mahallelerinde yer alan pul biber üreticilerinin yeni yere taşınma noktasında eylem yapacağı ifade edilirken, Haliliye Belediyesinden de bir açıklama yapıldı.

BELEDİYENİN AÇIKLAMASI

Belediyeden yapılan açıklamada eylemin iptal edildiği kaydedilirken, şu ifadelere yer verildi:

“Sırrın ve Karşıyaka mahallelerinde, 3 yıldır izinsiz apartman çevrelerinde halkımızın yoğun şikayetleri ve rahatsızlıklarından dolayı isot üretimine müsaade edilmeyen üreticiler için Dağeteği bölgesinde yer tahsisi yapılmıştır.

Bahse konu alana taşınmak istemeyen ve meskun mahalde üretim halkımızı gayri hijyen, görüntü kirliliği ve kokudan dolayı şikayetleri üzerine müsaade edilemediğinden, üretim yapmak isteyen üreticiler bu nedenle toplanmak istemektedir.

Değerli basın mensupları, ayrıca; İl Emniyet Müdürlüğünün devreye girmesiyle eylem iptal edilmiş olup, bir heyetle Zabıtadan sorumlu Başkan yardımcımız başkanlığında toplantı yapılacaktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142