Title of a News Article

Haliliye'de evde bakım hizmetleri sürüyor

Haliliye'de evde bakım hizmetleri sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçede bakıma ihtiyaç duyan ailelere yönelik yürüttüğü evde bakım hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda aileleri evlerinde ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri pandemi tedbirlerini de dikkate alarak ailelerin ev temizliklerini sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, ilçede ihtiyaçlarını görmekte zorlanan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ekipler, koronavirüs salgınından korunma tedbirlerini de dikkate alarak günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlı veya engelli aileleri, program dahilinde evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor. Ekipler, evlerde titiz bir temizlik çalışması yürüterek evleri tertemiz bir şekilde ailelere teslim ediyor.

Evde Bakım Hizmetinden yararlanan vatandaşlar, sunulan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekiplerine teşekkür ederken, dualarını da eksik etmiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195