Title of a News Article

Haliliye'de kalıcı eserlerin sayısı artıyor

Haliliye'de kalıcı eserlerin sayısı artıyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden Semt Pazarı ve Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Söz verdiği projenin temelini atarak, çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Canpolat, ilçedeki kalıcı eserlerin sayısını bir bir arttırıyor.

Başkan Mehmet Canpolat’ın projeleri arasında yer alan Karşıyaka Semt Pazarı ve Spor Kompleksinde çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen inşaat çalışmalarını Başkan Canpolat’ta, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, yapımında sona gelinen halı sahada da denetlemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat, ilçedeki kalıcı eserlerin sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarının devam edeceğini ifade ederken, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Karşıyaka Mahallemizde halı saha inşaatımız devam ediyor ve bitmek üzere. Cami inşaatımız da devam ediyor. Bunun yanında sosyal tesis, meydan ve semt pazarı devam ediyor. Karşıyaka Mahallemizdeki bu 6 dönüm üzerine kurulu tesisi hızlı şekilde ayağı kaldırıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Her mahallede, her bölgede, kırsalda ve merkezde ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Söz vermiştik durmadan yorulmadan çalışacağız. Sahada ve vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Sözümüzün üzerindeyiz. Vaatlerimizi ve sözlerimizi teker teker yerine getireceğiz. Şimdiden Karşıyaka Mahallemize ve Haliliye halkımıza hayırlı olsun diyorum. En kısa sürede inşallah buraya bitirip açılışını gerçekleştireceğiz.”

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından bölge sakinleriyle de sohbet etti.

Öte yandan 6 bin 320 metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden komplekste; semt pazarı, spor tesisi ve tesis binası yer alacak. Tesis içerisinde lavabolar, giyinme odaları, duş alanları bulunurken, bunun yanı sıra zabıta ve muhtar odası da yer alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195