Title of a News Article

Haliliye'de metruk yapılar birbir yıkılıyor

Haliliye'de metruk yapılar birbir yıkılıyor
banner206

Haliliye Belediyesi, mahallelerin güvenliğini sağlamaya yönelik yürüttüğü metruk ve riskli yapı denetimlerinde, metruk yapılara geçit vermeyerek, yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Yapı Kontrol Müdürlüğü, riskli ve metruk yapılarla ilgili denetimlerine bölge bölge devam ediyor. Halkın sağlığını korumak ve mahalle güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalarda, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen taleplerin de incelemeleri gerçekleştiriliyor. Ekipler, bu kapsamda yürüttüğü denetimlerde İpekyol ve Yenişehir mahallelerinde tespit edilen metruk yapılarla ilgili çalışmalar başlattı. Yapılan incelemeler sonrası, iş makineleriyle yapıların kontrollü şekilde yıkım işlemleri gerçekleştirildi.

Yapı Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda değerlendirmelerde bulunuyoruz. Amacımız riskli ve metruk yapıların önüne geçmek. Vatandaşlarımız da, bu kapsamda gördükleri yapılarla ilgili 4442263 Beyaz Masa Hattını arayarak, bizlere ulaşabilir” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195