Title of a News Article

Haliliye kırsalı Canpolat'la kalkınıyor

Haliliye kırsalı Canpolat'la kalkınıyor
banner206

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallerde yürütülen üst yapı çalışmalarını fen işleri ve çocuk oyun grubu kurulumlarıyla devam ettiriyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Haliliye’nin merkez mahalleleri ile kırsal mahalleleri arasında ayrım olmayacak” anlayışıyla yürütülen üst yapı çalışmaları kırsal mahallelerde hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa süre önce başladıkları Konaç kırsal Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Kış mevsimi öncesi tamamlanan mahalle içi yollar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Kırsalda devam eden stabilize yol yapım çalışmalarının yanı sıra; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de 45 kırsal mahallede çocukları yüzünü güldürmeye devam ediyor. Gümüştaş, Sumaklı, Yedikuyu, Yeşiltepe, Çamlıdere, Dağyanı, Ballıca ve Gürpınar mahalleleri ile Dağeteği Mahallesine bağlı Yeşilurfa bölgesi ile Yukarı Akören Mahallesine bağlı Beyazıt bölgesinde oyun gruplarının montajını tamamladı. Okul bahçeleri ve mahallede ortak kullanım alanlarına montajı yapılan oyun grupları, çocuklar tarafından da büyük sevinçle karşılanıyor.

Yapılan hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Gümüştaş Mahallesi Muhtarı Mehmet Arslan, “Başkan Mehmet Canpolat’a oyun grubu için teşekkür ederiz. Mahallemize gerekli tüm hizmeti yapmaktadır. Mahallem adına ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195