Title of a News Article

Haliliye kırsalında vatandaşlar mutlu

Haliliye kırsalında vatandaşlar mutlu
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, stabilize yol çalışmalarının tamamlandığı Payamlı kırsal Mahallesini ziyaret etti. Buradaki çalışmaları inceleyen Başkan Canpolat, “Seçim öncesi ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getirdik. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Payamlı kırsal Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Şıtıl ve Meclis Üyesi Abdülkadir Kamik’in eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, Payamlı Mahalle Muhtarı Halil Akın ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

Mahallede tamamlanan stabilize yol çalışmalarını inceleyen ve bakım onarımı yapılarak, eksiklikleri tamamlanan Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi’ni ziyaret eden Başkan Canpolat, “Payamlı Mahallemizin eksiklerini seçim öncesinde de dinlemiştik. Ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getirdik” dedi. 

Başkan Canpolat, şu ifadeleri kullandı: “Haliliye İlçemizin Payamlı Mahallesindeyiz. Payamlı büyük bir köyümüz, her seçimde de bizimle birlikte hareket etti. Payamlı Mahallemizin eksiklerini seçim öncesinde dinlemiştik. Ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getirdik. Burada stabilize çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Taziye eviyle ilgili eksiklikler vardı, parke ile ilgili eksiklikler vardı, bunları hep birlikte tedarik ettik. Büyükşehir Belediyemize de teşekkür ediyoruz, buranın kanalizasyon altyapısıyla ilgili eksiklikler vardı, onları giderdi. Şu anda Payamlı Mahallemiz dört dörtlük bir hale geldi. Mahallemizin birçok eksiğini gidermiş durumdayız. Payamlı Mahallesine ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.” 

Payamlı Mahalle Muhtarı Halil Akın ise, “Haliliye Beldiye Başkanımız Mehmet Canpolat’a bizi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim yollarımızı yaptılar, Allah razı olsun” dedi. Mahalle sakinleri de seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirildiğini ifade ederek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Başkan Canpolat, incelemelerin ardından mahalle sakinlerini hanelerinde ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195