Title of a News Article

Haliliye’de görkemli açılış

Haliliye’de görkemli açılış
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan Karşıyaka Kompleksi'nin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi içinde kapalı semt pazarı, camii, oto park, halı saha, muhtar evi ve zabıta müdürlüğü binasının da yer aldığı müthiş bir komplekse kavuştu.

Karşıyaka Kompleksi, bugün düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehteran marşı ve folklor gösterisi ile başlayan açılışta, günün anlamını ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaptığı konuşmada, göreve geldikten sonra Karşıyaka Kompleksi'ni yapmak üzere proje yaptıklarını belirterek, bu kompleksin bugun açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Diğer protokolü üyeleri de yaptıkları konuşmalarda, Karşıyaka Kompleksi'nin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür ettiler.

Haliliye Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Canpolat, Millet Bahçesi'nin açılışını en kısa sürede yapacaklarının müjdesini verdi.

Programda Haliliye Semt Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser tarafından Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Urfasiklet Bisiklet Derneği adına Muhammed Kaplan ve İbrahim Çiçek de, kendilerine verilen destekten dolayı Başkan Canpolat'a teşekkür plaketi verildi.

Haliliye Belediyesi'ne bağlı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü'nden destek alan ailelerin çocuklarına karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195