Title of a News Article

Haliliyeli gençler Canpolat'a olan borçlarını teşekkürle ödedi

Haliliyeli gençler Canpolat'a olan borçlarını teşekkürle ödedi
banner206
Haliliye Belediyesi tarafından açılan üniversite hazırlık kursları ile üniversite hayallerini gerçekleştiren öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Başkan Canpolat, “Bizler Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haliliye Belediyesi eğitime verdiği destekle gençler hayallerine kavuşmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı içerisinde üniversiteye Haliliye Belediyesinin açtığı kurslarla hazırlanan 114 öğrenci çeşitli üniversitelere yerleşerek hayallerine kavuştu. Üniversiteye kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Pandemi nedeniyle yoğunluğun oluşmaması adına geri kalan öğrenciler ise farklı bir günde Başkan Canpolat tarafından ağırlanacak. Ziyarete gelen öğrencilere Başkan Canpolat tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrencilerin ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesinin her zaman olduğu gibi eğitme destek amaçlı gençlerin yanında olmaya devam edeceğini belirterek şunları kaydetti:

“Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce verilen kurslarla bu yıl yaklaşık 600 civarında müracaat vardı. Pandemi süreci ile birlikte bu sayı 285-300 civarına kadar indi. Bu manada bugün çeşitli üniversiteleri kazanan yüksek puanlı öğrencilerimizi ödüllendirelim dedik. Bu arkadaşlarımızı misafir ettik. Pandemi nedeniyle geriye kalan diğer 100 öğrencimizi de büyük salonda misafir edip onları da onure edeceğiz. Onlara da hediyelerimiz olacak.”
Yeni dönem ile ilgili de konuşan Başkan Canpolat, hazırlık kurlarının pandemi sürecine uygun bir şekilde devam edeceğini kaydederek şu ifadelere yer verdi:

“Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize kursların verilmesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber 2020-2021 sezonunda da öğrencilerimize yönelik kurslarımız devam edecektir. Önümüzdeki hafta deneme sınavı ile başlıyoruz. Akabinde pandemi kurulunun belirlemiş olduğu sınıfların yarıya düşürülmesi sosyal mesafe kurallarına uyarak hocalarımızın eşliğinde hazırlık kurslarımız başlamış olacaktır. Bizler Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Üniversiteyi kazanan öğrenciler ise Haliliye Belediyesinin sunduğu imkanlarla kazanmanın sevincini paylaşarak, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195