Title of a News Article

Kuyruğun sonu görülmedi

Kuyruğun sonu görülmedi
banner206

Şanlıurfa'da, merkez Haliliye ilçesinde bu sabah tirit ziyafeti yaşandı. Haliliye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen tirit ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce vatandaşın katılım sağladığı ikramda uzun kuyruklar oluştu.

Haliliye Belediyesi ve Haliliye ilçe Müftülüğü işbirliğince Mevlid Kandili öncesi bu sabah namazı sonrası tirit ikramı programı düzenlendi. 

​​​​​Her yıl geleneksel hale getirilen tirit ikramı, bu sabah ilçe sınırlarında bulunan Sanayi Camisinde yapıldı. 

​​​​​​Sabah namazının idrak edilmesinin ardından tirit ikramı yapıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı ve sonu görülmeyen kuyruğun oluştuğu tirit ikramında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat vatandaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu. 

İkram devam ederken müftülüğe bağlı din görevlileri tarafından dualar edildi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, burada yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Haliliye İlçe Müftülüğü ve İl Müftülüğü ile birlikte burada sanayi camisi'nde esnaf kardeşlerimizle ve din görevlileri kardeşlerimizle bir arada oluyoruz. Bu yıl yine pandemi kuralları çerçevesinde sabah namazını eda ettikten sonra, sabah namazının ardından vatandaşlarımız ve esnafımızla burada hep beraberiz. Beraber dualar ettik, İnşallah her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de memleketimiz için, vatanımız için, ilçemiz için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyacağımızı ifade etmek istiyorum. Değerli İl Müftümüze, İlçe Müftümüze, Değerli İlçe Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve buradaki haziruna katılımdan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2021, 10:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan gokce
Sinan gokce - 2 yıl Önce

Gösteriş meraklısı hani temizlik hani hizmet az kaldı görürsünüz gününüzü

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142