Title of a News Article

Harran'da İnternet Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Harran'da İnternet Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
banner206

Harran Belediyesi ilçe merkezi genelinde "Harran'da İnternetsiz Ev Kalmasın" projesi ile birlikte ilk kazma Süleyman Demirel mahallesinde vuruldu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz "Harran'da İnternetsiz Ev Kalmasın " projesini ilçe merkezi genelinde başlattıklarını belirtti.

Harran Belediyesi, Şanlıurfa Türk Telekom Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü fiber alt yapı çalışmalarına, belirlenen proje dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Harran'da büyük bir değişimin yaşandığına dikkat çeken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, amacımız her alanda hizmet ağımızı sürdürmek, kıymetli hemşerilerimizin istek ve önerilerine İvedilikle cevap verebilmektir. Bugünde Süleyman Demirel mahallemizde fiber internet alt yapı çalışmalarımıza başladık. Harran'ımızın önemli bir ihtiyacını gideriyoruz. Teknolojinin hayatımızın her alanında yer edinmesi ile birlikte İnternetin de artık gündelik ihtiyaçların önemli bir parçası olduğu gerçeği bilinmektedir. Bizlerde temel belediyecilik hizmetlerimizin yanında sosyal ihtiyaçlara cevap verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Fiber alt yapı çalışmalarımızı ilçe merkezinde bulunan mahallerimizin genelinde belirlenen proje dahilinde,  sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum .

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195