Title of a News Article

Harran'da vizyoner çalışmalara devam ediliyor

Harran'da vizyoner çalışmalara devam ediliyor
banner206

Vizyoner projelerle Şanlıurfa’nın Harran ilçesinin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tamamlanma aşamasında olan Çarşı Projesi alanında incelemelerde bulundu. Projenin hayata geçmesiyle Harranlı esnafın derme çatma işyerlerinden kurtulacağına dikkat çeken Başkan Özyavuz, en kısa zamanda esnafın yeni işyerlerine kavuşacağını söyleyerek Harran halkının ihtiyaçları doğrultusunda proje üretip hayata geçirdiklerini belirtti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile vizyoner projeler birer birer hayata geçiyor. Çarşı projesi ile Harran ilçe merkezindeki büyük bir eksiklik daha giderilmiş olacak ve tarihi ilçede derme çatma iş yerlerinin sebep olduğu görüntü kirliliği sorunu da sona erecek.

Çarşı Projesi’nin İlk etapta 40 iş yeri olarak planlandığını ancak, geçtiğimiz günlerde yeni bir temel atma töreni ile projedeki iş yeri sayısını 140’a çıkardıklarını belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, proje alanında incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Başkan Özyavuz, büyük bir ihtiyaca daha cevap verecek olan çalışmaların tamamlanma aşamasına gelmesinin gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Çok kısa bir süre içerisinde Harranlı esnafın derme çatma işyerlerinden kurtulup yeni yapılan çarşıya taşınacağını belirten Başkan Özyavuz, vizyoner projelerle ve dahası katılımcı belediyecilik anlayışıyla Harran’ın yaralarına derman olduklarının altını çizdi. İlçede köklü değişimin kısa sürede gözle görülür bir seviyeye geldiğine dikkat çeken Başkan Özyavuz, Harran ilçe esnafını derme çatma işyerlerinden kurtarıp Çarşı Projesi’nde yer alan işyerlerine taşınmalarını sağlamak amacıyla çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Geçtiğimiz günlerde de temel atma töreni gerçekleştirdikleri projeye ilave işyerlerindeki inşaat alanında ekiplerin tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Özyavuz, derme çatma işyerlerinin yıkımıyla birlikte de tarihi Harran ilçesine yakışmayan görüntü kirliliğinin de ortadan kalkacağını ifade etti.

Esnaf ile de bir araya gelen Başkan Özyavuz, Harran’ın ve Harranlıların yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturacak çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve Harran halkının ihtiyaçları doğrultusunda proje üretip hayata geçirdiklerine vurgu yaptı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden Harran ilçe esnafı ise Çarşı Projesi’nin tamamlanmasıyla hem ilçe merkezindeki görüntü kirliliğinin sona ereceğini hem de yeni işyerlerinde vatandaşlara hizmet verecek olmalarından ötürü Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkürler ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195