Title of a News Article

Özyavuz, biran olsun ilçe halkından ayrılmıyor

Özyavuz, biran olsun ilçe halkından ayrılmıyor
banner206

Çilemiz helaldir, canımız kanımız Harran’ımıza.” diyen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hemşerilerinden bir an olsun kopmadan çalışmalarına devam ediyor. Hafta sonunu ilçe esnafına ayıran Başkan Özyavuz, esnafın talep ve önerilerini dinlerken, tüm esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe halkından bir an olsun kopmadan Harran’a hizmet yolunda hızlı ve kalıcı adımlar atmayı sürdürüyor. İlçe esnafıyla bir araya gelen Başkan Özyavuz, hafta sonu da mesaisine devam ederek ilçe halkının istek ve taleplerine cevaplar vermeyi sürdürdü. Temaslarında sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Özyavuz, ilçe halkıyla uzun uzun sohbet etti.

 

Sanayi esnafı, hal pazarı esnafı ile tütüncüler çarşısı esnafı ve ilçe merkezinde bulunan diğer meslek gruplarının yer aldığı caddelerde esnafı işyerlerinde ziyaret ederek istek ve talepleri dinleyen Başkan Özyavuz, esnafın çay talebini de geri çevirmedi. Harran ilçe esnafının Başkan Özyavuz’a olan ilgisi ise dikkatlerden kaçmazken vatandaşlar Başkan Özyavuz ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Esnafın ilçenin hem gözü hem de kulağı olduğuna dikkat çeken Başkan Özyavuz, Harran esnafını önemsediklerini ve dolayısıyla varsa yaşadıkları sorunları yerinde tespit etmek için rutin olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretleri esnasında gözlemledikleri sorunların çözümü karşısında hızlı adımlar attıklarını kaydetti. Esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Özyavuz, hafta sonu mesaisine esnaf ziyaretleri ile devam ettiklerini, esnafın dile getirdiği istek ve talepleri karşıladıklarını belirterek, çalışmalardan duyulan memnuniyetin ifade edilmesinin de kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

 

“Çilemiz helaldir, canımız kanımız Harran’ımıza.” diyen Başkan Özyavuz’un esnaf ve vatandaşlarla oldukça samimi sohbet gerçekleştirmesi de dikkatleri çekerken, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Harran ilçe esnafı ise, Başkan Özyavuz ve ekibinin çalışmalarını yakından takip edip takdir ettiklerini belirtirken Başkan Özyavuz temasları sırasında Cumhuriyet Parkında vakit geçiren vatandaşlarla da bir araya geldi. Harran’a kazandırılan parkın ilçenin çehresini değiştirdiğine dikkat çeken vatandaşlar, aileleriyle vakit geçirebildikleri yeşil alanları Harranlılarla buluşturan Başkan Özyavuz’a teşekkürlerini sundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çoban
Çoban - 3 yıl Önce

Vay vay vay. ya lop lop lar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142