Title of a News Article

Özyavuz'dan annelere anlamlı mesaj

Özyavuz'dan annelere anlamlı mesaj
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özyavuz, anne sevgisinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğuna vurgu yaptı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna dikkat çekti. Başkan Özyavuz, annelerimizin yaşadığımız her anın en değerli anlamı dolduğuna değindiği mesajında anne sevgisinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu söyleyerek; "Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için Peygamber Efendimiz (S.A.V.), “Cennet annelerin ayağının altındadır.” buyurmuştur. Her koşulda bizi sarıp sarmalayan, koruma iç güdüsüyle bizlere kol kanat geren annelerimizin değerlerini, vakit çok geç olmadan onlar yaşarken bilmeliyiz.

En mutlu anlarımızda olduğu gibi, zor günlerimizde de sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir.

Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyorum. Başta şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195