Title of a News Article

Özyavuz'dan Kadir Gecesi mesajı...

Özyavuz'dan Kadir Gecesi mesajı...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özyavuz, Kuran-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Mübarek Ramazan ayını uğurlarken yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olan ve bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne bir kez daha kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ne yazık ki pandemi nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamasak da, teravih namazlarını camilerimizde eda edemesek de bir Kadir Gecesi'ne daha erişmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah'tan dileğimiz, Covid-19 salgınını biran önce atlatır ve sağlıklı günlere yeniden hep birlikte ulaşırız. Kalplerin arınması, gönüllerin aydınlanması ve huzurumuzun artması açısından büyük bir fırsat olan Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirir ve ibadetlerimize sımsıkı sarılırken sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimize de lütfen dua etmeyi unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin iyilik ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142