Title of a News Article

Survıvor hayalleri gerçek oluyor

Survıvor hayalleri gerçek oluyor
banner206

Gençlere yönelik hizmetleri ile takdir toplayan ve gençlerin yoğun sevgisini kazanan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, kırsal mahalleli gençlerin 'Survivor Parkuru' talebine kayıtsız kalmadı. Başkan Özyavuz'un talimatı sonrası ekipler, 'Survivor Harran' parkuru için çalışma başlattı. Parkur çalışması büyük heyecan uyandırdı.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı kırsal Yedikardeş Mahallesi'nde yaşayan Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Ali Çeçen, ulusal televizyonda yayınlanan Survivor yarışmasını köylerine uyarladı ve imece usulü küçük bir parkur kurarak yarışmalar düzenlemeye başladı. Düzenlenen yarışmalar hem mahallede hem de sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

BAŞKAN ÖZYAVUZ: "GENÇLERİMİZİN TALEBİNİ SEVE SEVE YERİNE GETİRİRİZ"

Makamında Ali Çeçen ile bir araya gelen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yarışmanın gençlerin ilgisini fazlasıyla çektiğini ve Çeçen'i bu yöndeki azmi dolayısıyla tebrik ettiğini, gençlerin kendisinden de bir talepleri varsa seve seve bu talebi yerine getireceğini belirtti.

Yeni parkur taleplerini Başkan Özyavuz'a ileten Çeçen, kendilerine verilecek destekle kırsal mahalledeki gençleri çok daha mutlu edeceklerini söyledi. Gençlere yönelik hizmetleri ile takdir toplayan ve gençlerin yoğun sevgisini kazanan Başkan Özyavuz, yeni parkur talebi karşısında da anında ekiplere çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Başkan Özyavuz'un bu talimatı Yedikardeş kırsal mahalle sakini çocuk ve gençlerde büyük heyecan uyandırdı.

BAŞKAN ÖZYAVUZ TALİMAT VERDİ, PARKUR ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Başkan Özyavuz'un talimatı sonrası harekete geçen Harran Belediyesi ekipleri, belirlenen alanda hızla çalışma başlattı. Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Ali Çeçen ve mahalle sakinleri de yakından takip etti.

Köy çocuklarını mutlu etmek için kurduğu mini parkurun Başkan Özyavuz'un talimatıyla büyük ve daha eğlenceli bir parkura dönüşecek olmasının son derece umut verici olduğunu belirten Çeçen, mahalle sakini gençler ve vatandaşlar,  'Harran Survivor' parkuru çalışmalarının istedikleri gibi ilerlediğini, köy konseptinde kurulacak parkurun tamamlanmasıyla yeni yarışmalar düzenleyebilecekleri için de heyecanlı olduklarını ve Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini söyledi.

BAŞKAN ÖZYAVUZ: "GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ"

"Harranlı genç kardeşlerimin taleplerine kayıtsız kalamazdım." diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise, gençliğe ayrı bir önem verdiklerini, eğitim, spor ve kültür alanında da gençlere katkı sunacak, geleceğimizi şekillendirecek ve yarınlarımızın önünü açacak çalışmalar içerisinde olduklarını aktardı. İlçe gençleriyle kalpten kalbe samimi ve sarsılmaz bir bağlarının olduğuna dikkat çeken Başkan Özyavuz, attıkları her adımda Harranlı çocuklara ve Harranlı gençlere hizmeti ön planda tuttuklarını söyleyerek bu yöndeki çalışmaların süreceğini belirtti.

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195