Title of a News Article

Takdir topladılar

Takdir topladılar
banner206

Harran ilçesinde bir grup fedakar Öğretmen okullarını yeni döneme hazırladılar. Pandemi sürecinde hastanelerde yoğun çalışan sağlıkçılar gibi öğretmenlerinde çalıştıkları okulda temizlik yapmaları takdirle karşılandı.

Fedakar Öğretmenler Okul Boyayıp, Temizlik Yaptı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Öncüler İlk ve Ortaokulu'nun müdür ve öğretmenleri, yeni eğitim- öğretim dönemi öncesi okulu boyayıp, temizlik yaptı.

Okulu yeni döneme hazırlamak için çalıştıklarını söyleyen öğretmen ve idareciler öğrencilerin döneme temiz bir okulda başlamalarını istediklerini söyleyerek, "Eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zamanın kaldığı bu günlerde öğrencilerimize iyi bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak için okulumuzda temizlik ve iç dış boya çalışmasına başladık. Çalışmalarımız bittiği zaman öğrencilerimiz için iyi bir eğitim öğretim ortamı hazırlamış olacağız." Öğrencilerimizden bir kişi bu yıl fen lisesini kazandı. Bu yılki hedefimizde başarılı öğrenci sayısını arttırıp, kaliteli okullara yerleşmelerini sağlamaktır. Okulumuz da büyük bir aile ortamı ve dayanışma gücü var bununda eğitime yansıması için var gücümüzle çalışacağız." Dediler.

Haber: Abdullah Akkurt

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195