Title of a News Article

Bayık'ın hediyesi büyük oldu

Bayık'ın hediyesi büyük oldu
banner206

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen çeşitli programlar kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye Meclisi üyeleri, Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi eğitmenleri ve eşi Fatma Bayık ile birlikte ziyaretlere katılan Başkan Bayık, ilk olarak Hilvan'da yılın annesi seçilen ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan genç anneyi ziyaret edip buzdolabı hediye etti. İhtiyaçları oranında her zaman ailenin yanlarında olacaklarını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Eşi vefat eden ve 3 çocuğuyla örnek bir anneyi teşkil eden kardeşimizi ortak bir karar ile yılın annesi seçtik. Daha önce yapılan ev ziyaretlerinde ihtiyaçları tespit edilen kardeşimize katkıda bulunmak amacıyla bir hediye verdik. Bundan sonra da her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz' dedi.

Bayık, daha sonra beraberindekilerle birlikte daha önce kültür merkezlerinde mesleki eğitim görüp kendi işlerini kuran girişimci bayanların işyerlerine giderek 8 Mart Dünya Kadınları Günü'nü kutladı. Bayık, girişimci bayanlara karanfil verip çeşitli hediyeler verdi. Belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde mesleki kurs gördükten sonra sertifikalarını alarak kendi işyerlerini kuran bayanlar, Hilvan Belediyesi'ne ve Belediye Başkan Aslan Ali Bayık'a sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınları Günü etkinlikleri kapsamında Hilvan Bilgilendirme ve Kadın Kültür Merkezi'ne geçen Başkan Bayık, burada mesleki kurs gören bayanlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.

Hilvan Belediyesi bünyesinde çalışan kadınlara plaket takdim eden Bayık, çalışanlara birer günlük de idari izin verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195