Title of a News Article

Doğan'a bir destekte Başkan Bayık'tan geldi

Doğan'a bir destekte Başkan Bayık'tan geldi
banner206

Hilvan Kaymakamına linç kampanyasına Başkan Bayık’tan tepki

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan’ın sosyal medyada bir vatandaşa patates verirken çekip paylaştığı fotoğraf tepkiye neden oldu. Bazı kesimlerin daha sonra paylaşımdan kaldırılan fotoğrafı farklı bir şekilde servis edip paylaşması linç kampanyasına dönüştü.

Sosyal medyada başlatılan linç kampanyasına tepki gösteren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Kaymakam Coşkun Doğan’a sahip çıktı. Sosyal medya hesabı Twitter’da paylaşım yapan Bayık ‘Garibanı, yoksulu gözeten, koruyan ve kollayan İlçe Kaymakamımız Sn. Coşkun Doğan hakkında sosyal medyada başlatılan linç girişimlerini esefle kınıyorum. Tamamen iyi niyetle çekilmiş bir fotoğrafı farklı yorumlamak ve olayı farklı yöne çekmek insani ve vicdani değildir. Teşekkür eden vatandaşımız ile samimi ve iyi niyetle çekilmiş bir fotoğrafı malzeme yapanlar; Kaymakamımızın haber maksadı gütmeyerek yaptığı yardım ve desteklerini de araştırmalarını, asıl amacın bu olmadığını bilmelerinde yarar vardır’. İfadelerini kullandı.

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan’a karşı başlatılan linç kampanyasına karşı Hilvanlılar sosyal medya platformlarından büyük tepki vererek kaymakamına sahip çıkmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195