Title of a News Article

Hilvan'da kadınlara özel merkezin açılışı yapıldı

Hilvan'da kadınlara özel merkezin açılışı yapıldı
banner206

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan’da hizmete giren Hazer Güzellik Salonu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Hilvan’ın Bağlar mahallesi Sedat Aban Caddesi’nde faaliyete giren Hazer Güzellik Salonu’nun açılışı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Beyret, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımları ile gerçekleşti.

Açılış sonrası her geçen gün gelişen ve büyüyen Hilvan’da yeni işletmelerin hizmete girdiğini görmenin mutluluğu içerisinde olduğu ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘Deneyimli kadrosuyla ilçemizde hizmet verecek olan Hazer Güzellik Salonu’nun açılışını AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Beyret, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlarımızın yoğun katılımları ile gerçekleştirdik. İkinci şubesini ilçemizde açan girişimci kardeşimizi tebrik eder, hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.’ dedi.

Deneyimli kadrosuyla Hilvanlı vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten açıklamayı yapan Hazer Güzellik Salonu sahibi Remziye Hazer; Son derce kaliteli cihazlar ve alanında profesyonel ekiplerimizle Hilvan ilçemizde Hazer Güzellik Salonu’nun ikinci şubesini açmış bulunmaktayız. Ve şubemizden hizmet alacak olan vatandaşların çok şanlı olduğunu söyleyebilirim. Yeni işyerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Beyret, Belediye Meclisi üyeleri ve yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’ açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142