Title of a News Article

Hilvan'da ramazan öncesi denetim yapıldı

Hilvan'da ramazan öncesi denetim yapıldı
banner206

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezinde gıda satışı yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetimlerde bulundu.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelinde gıda satışı yapan işletmelere yönelik düzenlediği denetimlerde süt ürünleri, ekmek gramajı, dezenfekte, son kullanma tarihi, etiket, havalandırma sistemi, iş yeri açma ruhsatı ile Korona Virüs tedbirleri kapsamında maske, temizlik ve fiziksel mesafe kontrollerinde bulundu.

Ramazan ayıyla birlikte denetimlerin artacağını belirten Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 'Vatandaşlarımızın sağlığını dikkate alarak gıda satışı yapan işletmelere yönelik yaptığımız kontrollerde süt ürünleri, ekmek gramajı, insan sağlığını tehdit eden ürünlerin satışının yapılıp yapılmadığına, havalandırma sistemi ve iş yeri açma ruhsatı kontrol edilirken Korona Virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirler ile ilgili uyarılarda bulunduk. Halkımızın Ramazan ayını sağlıklı ve sorunsuz geçirmesi için tüketimi artacak ürünlerin satışını yapan işletmelere yönelik denetimlerimiz programlı bir şekilde devam edecek’ ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195