Title of a News Article

Vekil Yıldız Başkan Bayık'ı ziyaret etti

Vekil Yıldız Başkan Bayık'ı ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. İbrahim Halil Yıldız Hilvan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşen Yıldız, Hilvan’da sürdürülen ve uygulanması planlanan projeler hakkında geniş bilgi aldı. Hilvan’da acil çözülmesi gereken sorunları da Başkan Bayık’tan dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. İbrahim Halil Yıldız, sorunların çözüm noktasında destek olmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Belediyeyi ziyaret eden vekil Yıldız’a Hilvan’ın tarımsal sulama projesinin hayati önem taşıdığını bildiren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Tarımsal sulama projesinin Hilvan’da hayat bulmasıyla birlikte, Hilvanlı mevsimlik işçilerinin kendi memleketlerinde iş bulma şansını yakalayacağının yanında cazibe sulama ile de çiftçinin DEDAŞ ile olan sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

Hilvan’ın tarımsal sulama projesinin bittiğini ancak ihale aşamasında olduğunu ve ödenek durumunda bu projenin uygulamaya konulacağını belirten Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ‘Aslan Ali Bayık gibi bir insanın Hilvan’a belediye başkanı olması ve Hilvanlıların onu sahiplenmesi büyük bir şanstır. Çünkü, her gelişinde mutlaka birtakım projeler için bizlerle görüşüyor. Özellikle Hilvan’da acil hayata geçmesi gereken tarımsal sulama projesinin hazırlanmasından da büyük mücadele verdi. Kendisini tebrik ediyorum’ dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın; Belediye bünyesinde kurulan kadın kültür merkezlerindeki kursiyerler tarafından yapılan bakır işleme tabloyu hediye alan Yıldız’ AK Parti kadına değer veren bir partidir. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın da talimatı var zaten. Kadınlarımıza her türlü desteği vermekten geri kalmayız diyerek teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142