Title of a News Article

İstanbul'dan Akçakale'ye sevgi yoluyla geldiler

İstanbul'dan Akçakale'ye sevgi yoluyla geldiler
banner206

AK Parti’li kadınlardan sınırın sıfır noktasında birlik ve beraberlik mesajı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen “Sevgi Yolu Projesi” kapsamında, İstanbul’un Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları yönetimini ağırladı. Ziyaret ettikleri lisede dar gelirli öğrencilere kitap ve elbise yardımında bulunan AK Parti’li kadınlar, sınırın sıfır noktasında birlik-beraberlik mesajları verdi.

Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaçdağ ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti’nin “Sevgi Yolu Projesi” çerçevesinde Akçakale’nin konuğu oldu. AK Parti’li kadınlar, ilçede ilk olarak Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Şahin ve Müdür Yardımcısı İzzettin Aslan tarafından ağırlanan kadınlar, yanlarında getirdikleri kitap ve elbiseleri dar gelirli öğrencilere hediye etti.

AYŞENUR AYHAN YAKINDAN İLGİLENDİ

Heyet, daha sonra Akçakale Belediyesi Araç Parkı’na geçti. Burada Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan tarafından karşılanan heyet, bir süre sınırın diğer tarafını izledi. Ayşenur Ayhan, konuklarına, son dönemde Suriye sınırının sıfır noktasında yaşanan gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı. Ardından, 31 bin Suriyelinin misafir edildiği Süleymanşah Konaklama Tesisleri’ne geçen heyet, burada bir çadıra konuk olarak sığınmacıların yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

“COŞKULU KARŞILAMA BİZİ MUTLU ETTİ”

AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaçdağ, Akçakale ziyaretini, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının organize ettiği “Sevgi Yolu Projesi” çerçevesinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Akçakale’de büyük bir coşkuyla karşılandıklarını ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Dağ, “Elimizden geldiğince getirdiğimiz kitap ve kıyafetleri öğrencilerimize hediye ettik. Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan Hanımefendi’ye misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“HİÇ KİMSE ARAMIZA GİREMEYECEK”

“Burada olmak bizim için çok büyük bir onur” diyen Bogaçdağ, şöyle devam etti:

“Rabbim inşallah birliğimizi, birlikteliğimizi bozmasın. Doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi ile Türkiye Cumhuriyeti birdir. Hiç kimse aramıza giremeyecek inşallah. Burada inanılmaz bir coşku yaşadık. Çok güzel bir birliktelik vardı. İstanbul’da siyaset yapmanın kendi zorluğu vardır ama burada, Suriye sınırında siyaset yapmak çok daha zordur. Burada siyaset yapan kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Hep televizyondan gördüğümüz yerleri, bugün burada canlı canlı gördük ve buradaki insanların neler yaşadığını çok daha iyi anladık.”

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimi ile Şanlıurfa’dan il başkan yardımcımız ve ekibi bizleri ziyaret ettiler. Biz de onları ağırlamaktan büyük şeref ve onur duyduk. Bundan sonra aramızda bir köprü olacak inşallah. Böylesi ziyaretlerin devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Naciye Kurt ve Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt’un da eşlik ettiği heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195