Title of a News Article

Binali Yıldırım Metin Baydilli'yi dinledi

Binali Yıldırım Metin Baydilli'yi dinledi
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen eski Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bugün gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak Karaköprü Belediyesini ziyaret ederek burada Belediye Başkanı metin Baydilli'den yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Dün, eşi Semiha Yıldırım ile Şanlıurfa'ya gelerek bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Binali Yıldırım, 2 günlük Urfa programında deyim yerindeyse adım atmadık yer bırakmadı. Dün, fıstık tarlasından, tarihi Göbeklitepe'ye ziyaretlerde bulunarak Urfa'yı gezen Yıldırım çifti, programlarına bugün de devam ettiler. Binali Yıldırım, Balıklıgöl, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ziyaretleri sonrası son olarak Karaköprü Belediyesi'ni ziyaret etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi makamında ziyaret eden eski Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, burada Metin Baydilli'den brifing alarak ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi edindi. 

Yıldırım'ın Karaköprü Belediyesi ziyaretinde; Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti MKYK Üyesi Vİldan Polat eşlik etti.

Ziyaret sonrası, Yıldırım'ın Şanlıurfa'da ki resmi programı sona ermiş oldu. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195