Title of a News Article

Karaköprü Belediyesi girilmedik kırsal mahalle bırakmadı

Karaköprü Belediyesi girilmedik kırsal mahalle bırakmadı
banner206

Kırsaldaki gençlerin spor yapabileceği ortam sağlamak için özellikle çevre mahallelerdeki gençlerin de faydalanması için toplu taşımalı eğitimin olduğu mahallelere sentetik çim saha kazandıran Karaköprü Belediyesi, Kızılburç kırsal mahallesi ile birlikte 17. kırsal mahallede sentetik çim saha inşa edip hizmete sundu.

86 kırsal mahalle ve 90 mezranın tümüne dokunarak hizmet götürdüklerini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalı kalkındırmak ve hizmetin en iyisini sunmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Kırsal mahallelerimize değer veriyoruz, hizmet götürüyoruz. Buradaki gençlerin spor yapması, sporla kaynaşması için sentetik çim sahalar inşa ediyoruz. Şu ana kadar toplu taşımalı eğitimin olduğu tüm mahallelerimize sentetik çim saha kazandırdık.

Bunun dışında da talebe göre nüfusu fazla olan mahallelerimize de sahalar yapıyoruz. 17 kırsal mahallemizde yaptığımız sahalarda gençler, çocuklar çamura saplanmadan, taşa takılmadan top oynayabilir, spor yapabilir. Sentetik çim sahamız Kızılburç mahallemize ve çevre mahallelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142