Title of a News Article

Karaköprü'de ki Yaşam Parkı içler acısı halde!

Karaköprü'de ki Yaşam Parkı içler acısı halde!
banner206

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Yaşam Parkı’nın hali içler acısı durumda. Büyük bir yatırım ve beklenti ile yapılan ve halkın hizmetine açılan park geniş bir alanda yer alsada içerisinin bakımsız olması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Anavatan Şanlıurfa il Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan tarafından paylaşılan görüntülerde Doğukent Mahallesi’nde bulunan Yaşam parkta, havuz, tuvalet ve güvenlik kulübeleri kırık ve yıkık bir şekilde. Aynı zamanda söz verilen ve bir türlü yapılamayan teleferik projesi ile ilgili de sistemin park içerisine kurulması ve bir işlevi olmaması da çirkin görüntülere neden oluyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli dönemin Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla temeli atılmıştı.

Yaşam Park, 110 m2’lik alan içerisinde yapılacak. Projenin içinde; Yüzme havuzu, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Tenis, Golf, Okçuluk, Dart, Dağ Kızağı Sahaları, Koşu, Bisiklet ve Paten Parkurları, At Biniciliği ve Kaykay Pisti, Fitnesss ve Çocuk Oyun Alanları, Kapalı Spor Alanı, Bilim Merkezi, Biyolojik Göl, Şelaleler, Süs Havuzları, Kuru Havuz, Restaurant ve Kafeler, Amfi Tiyatro Alanı, Konser Alanları, Yazlık Sinema Alanı, Piknik Alanları, Seyir Terasları ve Otopark gibi birçok yaşam alanı bulunacağı belirtilmişti.

Tam faaliyete geçmeyen Yaşam Park'ın son halini paylaşan ve kendi gözlemlerini aktaran Anavatan Şanlıurfa il Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, " Geçtiğimiz günlerde Doğukent parkına gittiğimizde parkta bazı sorunlar vardı, onlar çözüldü. Aman bugün Yaşam parkına geldiğimizde acaba Yaşam park yaşanacak yer mi, yoksa yaşanmayacak bir yer mi, Böyle bir parka milyonlarca para aktarılmış ama maalesef buraya iki bekçi verilseydi park bu hale gelmezdi. Parkın havuzun içi içler acısı ayrıca parkın tuvalet ve güvenlik kulübeler tahrip ve camları kırılmış devletimizin parasına yazık değil mi daha önce Belediye başkanımıza söyledim ama çözüm olmadı" ifadelerine yer verdi. Kaynak: urfanatik.com

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142