Title of a News Article

Karaköprü ikinci yarı açıldı

Karaköprü ikinci yarı açıldı
banner206

Karaköprü Belediyespor, ligin 12. haftasında Bergama Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlanan maçta Karaköprü Belediyespor, ikinci yarı bulduğu goller ile 4-0 galip ayrıldı.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 12. haftasında Bergama Belediyespor ile karşılaştı.

 

Faruk Çelik Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Gürcan Hasova yönetirken, Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan da yardımcı hakem görevini üstlendi.

Karaköprü'de ilk 11: Nuh Aşkın, Metehan Özlü, Umut Pusat, Erdi Kasapoğlu, Emirhan Korkmaz, Fehmi Karakeçili, Haydar Deniz, Hakan Albayrak, Tugay Kırcalı, Tolunay Yurtseven, Hakan Albayrak.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

Hakem düdüğüyle başlayan ilk yarıda takımların karşılıklı atakları sonuçsuz kaldı. Kaleyi bulan gol olmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. 

İlk yarı kırmızı siyahlı takımdan Emirhan Korkmaz sarı kart gören isim oldu. 

İKİNCİ YARI 4 GOL GELDİ 

İkinci yarı ataklarını arttıran Karaköprü Belediyespor, 53. dakikada Umut Pusat'ın geliştirdiği atağı gole çevirmesiyle 1-0 öne geçti. 

Dakika 81'de penaltı kazanan Karaköprü Belediyespor, Metehan Andaç Özlü'nün fileleri havalandırmasıyla farkı 2'ye çıkardı. 

Penaltı sonrası ataklarını arttıran Karaköprü, dakika 85'de Vedat Yeşilkaya ile 3'üncü golü buldu. Dakika 86'da da topu ağlarla buluşturan Umut Pusat, kendisinin 2 ve takımının da 4. golünü kaydetti.

Son dakikalarda başka golün gelmemesiyle maç 4-0 Karaköprü Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla ise puanını 17'ye çıkaran Karaköprü Belediyespor, 11. sıraya yerleşti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195