Title of a News Article

7 Kasım’da koltuğunuzu kapın

HABER: UĞUR BUDAK

7 Kasım’da koltuğunuzu kapın
banner206

Tüm Şanlıurfalıların beğeni ile izlediği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Şair Nabi Konferans Merkezi’nde 7 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da perdelerini aralayacak olan Şehir tiyatrosu Ekibi, bundan böyle 2016 Haziran ayına kadar her hafta sonu seyircileriyle buluşacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla her yıl binlerce kişiye doyumsuz anlar yaşatan Ekip, bu yılda çok iddialı olduğu söyleniyor. Sezona, Tayfun Türkili’nin yazdığı ve Hasan Ocakoğlu’nun yönettiği ‘Dokuz Canlı’ başlanılacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi, bu yılda gösterime girecek olan oyunlar ücretsiz olacağı belirtildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında; “Öncelikle yeni sezonun, bize ve izleyicilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ekibimizle, Ağustos ayından beri, yeni sezon oyunlarına çalışıyoruz. Allah’ın izniyle, bu sezonda geçen sezonlarda olduğu gibi, yüksek bir seyirci kitlesine hitap etmeyi hedefliyoruz. Bu sezonda perdenin aralanacağı ilk oyunda Polisiye komedi olan ‘Dokuz Canlı’ isimli oyunları seyircilerimizin karşına çıkmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Çalışmalarımız boyunca, ben ve ekibiminden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi’ye, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımız Ekrem Ayaz’a, Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürümüz Suphi Çiçek’e ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Arkamıza aldığımız bu destekler ile, bütün Şanlıurfalı hemşerilerimize bir yıl boyunca güzel işler sergileyerek, salondan mutlu ayrılmaları sözünü veriyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda hemşerilerimizin desteklerini görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195