Title of a News Article

A'dan Z'ye Urfa! muhteşem bir klip...

ÖZEL HABER
Şanlıurfa'da çok kısa bir zamanda marka haline gelen bir isim olan Fotoğraf sanatçısı Fatih Taşöz, Urfalı olmamasına rağmen Urfaya olan sevgisini çektiği türkü klibiyle dile getirdi. 


Usta sanatçı Fatih Taşöz, Urfa'nın dört bir yanını klipte oynayıp türkü söyleyen arkadaşlarıyla gezerek, kentin tanıtımına ciddi katkılarda bulundu.

Gelinlerin ve damatların büyülü rüyalarını ölümsüzleştiren ve çekilen klipte büyük emeği olan Fatih Taşöz, kişiliği ve işiyle takdir toplamaya devam ediyor. 

Fatih Taşöz'ünarafından yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve Aranjörlüğünü İlker Binaz'ın yaptığı iki Urfa türküsü büyük beğeni aldı. 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk klibi çok beğendi...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arge birimince organize edilen klip çekimleri urfanın tarihi, kültürel mekanları kulanılarak tamamlandı. İl milli eğitim müdürü Şerafettin Turan, urfa ziyaretine gelen milli eğitim bakanmızı Ziya Selçuk'a izleterek övgüsünü aldı. Urfa tanıtımına katkı sağlayan il milli eğitim müdürlüğü çalışanlarına ve eserleri seslendiren müzik öğretmenlerine başarılar diliyoruz' dedi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195