Title of a News Article

Ankara medyasıyla geliyor...

Ankara medyasıyla geliyor...
banner206
 Turizm Bakanlığı Ankara medyasını Göbeklitepe için getiriyor.  Türkiyenin gündeminde uzun süredir alan Göbeklitepe için en yetkili ikinci isim bugün Şanlıurfaya geliyor. 

Dünyanın en eski yerleşim yerleri arasında gösterilen Şanlıurfa'daki Göbeklitepe'nin etrafını çevreleyen ahşap yürüme yolunun değiştirilerek, beton döküldüğü iddia edilmişti.
Geçmiş dönemlerde Göbeklitepe'deki tapınağı ortaya çıkaran Prof. Dr. Klaus Schmidt'in eşi Çiğdem Köksal Schmidt sosyal medya hesabından çalışmayı şiddetle kınamış Kazı alanında yapılan beton yolun fotoğraflarını paylaşan Schmidt, "Benden başka kimsenin canı acımıyor mu? Burası Göbeklitepe. Taze beton dökülen alanın yanı başında görülen Kaya Tapınağı adını verdiğimiz alan, üzerinde iş makinelerinin eze eze bitiremediği alan da hemen bu neolitik döneme ait mimari kalıntıların üç metre ilerisinde... Orada yüzeyde bir şey görmeyince altında da bir şey yok sanıyorlar ama orada da 15 cm. derinlikte anakaya üzerinde neolitik döneme ait izler var" demişti.

Turizm Bakanlığı Ankara medyasını Göbeklitepe için getiriyor. Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy ve üst düzey bazı Bürokratlarını,Ankara da ki ulusal Tv ve Gazete muhabirlerini Şanlıurfaya getiriyor. bugün Sabah 10.00 Göbeklitepe de olması beklenen Ankara medyası Göbeklitepe'de canlı yayınlar yapacaklar.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195