Title of a News Article

Aranan bütün lezzetler burada...

Aranan bütün lezzetler burada...
banner206
HABERİN GALERİSİ
Gülabi Lezzetleri

Gülabi Lezzetleri

Şanlıurfa'da, bir süre önce hizmete açılan Gülabi Kömürde Kadayıf salonu, şu sıralar Urfalıların gözde mekanı haline geldi. 

7'den 70'e herkesin damak tadına hitap eden Gülabi'de yok yok. Tatlı severler, buradan önce komşu memleketlere gitmek zorunda kalırlardı şimdilerde ise bir kaç dakika mesafede olan Gülabi'ye gitmek zorunda kalıyorlar. Kömür ateşinde pişen onlarca çeşit tatlı damaklarda iz bırakıyor. 

Gülabi Kömürde Kadayıf işletme sahibi Ethem Çakıcı, memleketimizde büyük bir eksikliği giderdik. Artık Antep'e gitmeye gerek yok, biz buradayız, iddialıyız.' diyerek tüm Urfalıları Gülabi'ye davet ediyor. 

Türkiye ilk ve tek olan Gülabi Kömürde kadayıf salonunda sütlü tatlı çeşitleri sizleri kendine hayran bırakıyor. Urfa fıstığı ve Urfa sade yağı ile yapılan tatlı çeşitleri burada önünüze geldiği kadar kapınıza kadar da geliyor.

Fıstık deryasından yapılan çeşit çeşit tatlıların yanı sıra katmer çeşitleri de burada mevcut. 

HİJYEN EN ÜST SEVİYEDE

Dünyayı aylardır meşgul eden ve insanları fazlasıyla tehdit eden covid19 salgınına karşı tedbir ve önlemler her yerde olduğu gibi Gülabi Kömürde kadayıf'ta da hat safhada. Günün her saati mekanın içi personeller tarafından temizlenmekte, dışarıdan gelen misafirler se ateş ölçer ile kontrol edilip dezenfektan kullandırıldıktan sonra içeriye alınıyor.

Eş, dost ve ailenizle birlikte gidip dakikalarca keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, hiç tereddüte kapılmadan Gülabi'ye gidebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 02:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 4 yıl Önce

Urfa'ya yakışır bir tatlı mekanı

SIRADAKİ HABER

banner195