Title of a News Article

Atatürk Halfeti'de anıldı

Atatürk Halfeti'de anıldı
banner206
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılında yurdun dört bir yanında olduğu gibi Halfeti ilçesinde de anıldı.

Halfeti Hükümet Konağı önünde bulunun Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törene İlçe kaymakamı Şeref Albayrak, Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Halfetili vatandaşlar katıldı.

Halfeti İlçe Kaymakamı Şeref Albayrak’ın Atatürk Anıtına Halfeti Kaymakamlığı çelengini sunmasının ardından 09:05’de Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde törene katılanlar tarafından İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden program Gençlik Merkezi Konferans salonunda Yunus Emre Orta Okulu Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşamış tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerinin okuduğu şiirler, slayt gösterisi ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün sevdiği şarkıların söylenmesinden sonra anma töreni sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195