Title of a News Article

Ayhan Gazetecileri unutmadı. ..

.

Ayhan Gazetecileri unutmadı. ..
banner206
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 15 Temmuz Darbe girişiminde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 
Akçakale Belediyesi araç parkında gerçekleşen "İlçemiz İçin İstişare" toplantısına ilçede görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapılarak; 15 Temmuz Darbe girişimi simgesi haline gelen tankların önünde duran Kahraman Türk Halkını simgeleyen tank maketi hediye etti. 

Düzenlenen toplantıda Başkan Ayhan; "15 Temmuz hain Darbe girişiminde ülke olarak zor bir süreçten geçtik. Türk halkının ferasetli duruşu tüm bu olumsuzları ortadan kaldırdı. Bizlerde o dönemde gecesini gündüzüne katıp Türk halkının kahraman duruşunu dünyaya gösteren Akçakale'mizin Gazetecileriyle bir araya geldik. Kendilerine 15 Temmuzun simgesi haline gelen Tank maketi hediye ettik. Aynı zamanda Akçakale'mizde devam eden ve ihale aşamasında olan projelerimizi kendilerine aktarma imkanı bulduk. Kısa bir süre sonra Akçakale'miz Kültür Merkezine kavuşacak bunun yanında yeni Belediye Hizmet Binası, Engeliler Koordinasyon Merkezi, Çocuk Kreşi ve İlçemizin bazı noktalarına yine gençlerimiz için Halı Sahalar ve yüzme havuzları yapacağız. Ben tekrar davetimize icabet eden Akçakale'deki Gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte yek vücut olarak Akçakale'miz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Düzenlenen toplantı Başkan Ayhan'ın 15 Temmuz'u simgeleyen Tank maketinin gazetecilere verilmesi ve  çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195