Title of a News Article

Balıklıgöl'de sıkı denetim...

Balıklıgöl'de sıkı denetim...
banner206

Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan dünyanın en büyük canlı akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi ve turistik çarşılarda zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı.

Pandemi kısıtlamasının kaldırılmasıyla yerli ve yabancı turistler Şanlıurfa’ya akın etti. Tarih, kültür, müzik ve gastronomi şehri olan Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için bir takım önlem alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Balıklıgöl platosu ve tarihi hanlar bölgesinde yer alan işyerlerini denetledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kentin simgelerinden biri olan tarihi Balıklıgöl platosunda bulunan işletmelerde denetimler yaparak, lokantalarda her masada içerisinde ürünlerin fiyatının yer aldığı menünün olması gerektiğini ayrıca fiyat etiketinin gözle görülür bir yerde asılı olması uyarısında bulundu.

Zabıta ekipleri, tarihi Balıklıgöl platosundaki Kafe, lokanta, çay bahçeleri ve çarşı esnaflarına hijyen, ürünlerin kapalı ortamda satışa sunulması ve fiyat etiketleri noktasında denetimlerinin devam edeceğini belirterek esnaflardan Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin kentten mutlu ayrılması için üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmelerini istedi.

İşletme sahipleri ve çarşı esnafı denetimlerin yapılmasından dolayı memnun olduklarını belirerek “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin sürekli denetimler gerçekleştirmesinden dolayı memnuniyetlerini aktararak bu tür denetimlerin Şanlıurfa’da turizmi geliştireceğini ve Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin buradan huzurlu bir şekilde ayrılmalarını sağlayacaktır” ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı ibo
Urfalı ibo - 3 yıl Önce

Urfadaki turistleri kaçırttan başıklıgöl platosudur.sinekli biber salçasımı dersin hayvan pisliği içinde yere serilip kurutulan isotmu desen fahiş fiyatlarla turistleri kandırmamı desen tüm pislik bu platoda

SIRADAKİ HABER

banner195