Title of a News Article

Başak hemşerilerinin bayramını kutladı

Başak hemşerilerinin bayramını kutladı
banner206

Şanlıurfalı iş adamı eski Milletvekili ve Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak hemşehrilerinin bayramını kutladı. 

Şanlıurfa'da bir dönem aktif bir şekilde milletvekilliği yapan Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, bu bayramı da memleketinde geçiriyor. 

Genel Başkan Ramazan Başak, yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"Huzuruyla bereketiyle bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Ramazan ayının maneviyatını fazlasıyla yine yaşadık. Paylaşarak, gönüllere dokunarak en güzel yanlarını gördük. Bunun mükafatını da bayramla yaşadık. Sevdiklerimizle hemşehrilerimizle bir araya gelerek kucaklaştık. Bayramlar paylaştıkça güzeldir. Rabbim, Kudüs'teki Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onları muzaffer eylesin. İnsanlık adına da koronavirüsten bir önce kurtulmamızı nasip etsin inşallah.

Bu duygu düşüncelerle tüm Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, saygılarımı sevgilerimi iletiyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195