Title of a News Article

Başkan Ağan'dan kutlama...

Başkan Ağan'dan kutlama...
banner206

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan,İstanbul Fethi Kutlamasından Dolayı Bir Mesaj Yayınladı.

Türk ve Dünya tarihinde çağ açan ve çağ kapatan dönüm noktası olan İstanbul’un fethinin 561. yılını gururla ve iftiharla kutluyoruz.

Bu anlamlı yıldönümü İstanbul’umuzun bayramıdır. Çünkü bu kutlu gün, İstanbul’u bizim yapmış, İstanbul’u İstanbul yapmıştır.

Bu millet dört kıtaya barış götürmüş, uygarlık götürmüş, adalet götürmüştür. Bundan tam 561 yıl önce atalarımız tarafından fethedilen İstanbul, farklı dinlerden, farklı dillerden, farklı etnik kökenlerden insanların barış içinde yaşadığı, kültürler arasındaki bu müstesna diyalog neticesinde dünyaya örnek teşkil edecek bir toplum modelinin, birarada yaşama tecrübesinin yaşandığı bir merkez olmuştur.

Bu toprakları vatan yapan aziz ecdadımızdan devraldığımız mirasın, omuzlarımıza yüklediği görev elbette ağırdır. Ancak bu kutlu vazifeyi yerine getirmek için ihtiyacımız olan cesaret ve ilham şanlı tarihimizde fazlasıyla mevcuttur.

Bu vesile ile bir çağı değiştiren bu çok anlamlı günde başta büyük ceddimiz Fatih Sultan Mehmed Han başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195