Title of a News Article

Başkan Atilla'dan mesaj var

Başkan Atilla'dan mesaj var
banner206
 BAŞKAN ATİLLA: BAYRAMLAR, DUYGU BİRLİĞİNİN EN ÜST NOKTAYA ÇIKTIĞI GÜNLERDİR
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir" dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Kurban Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı
Başkan Menderes Atilla, mesajında İslam âleminin ve Ceylanpınar halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, son günlerde Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını ve milletçe üstesinden geleceklerini ifade etti. Atilla, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin insanlığın düşmana olan sorunlara merhem olacağı duygusuyla bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Öte yandan dış güçler tarafından birlik ve beraberliğimize karşı oynan oyunlarda ortadadır. Ülkemizin büyüyüp güçlenmesinden rahatsız olan güçler yine haince planlar kurdular. Bizler dolar uğruna değil vatan uğruna ölenlerdeniz. Biz millet olarak kenetlenerek bu belayı savuşturabilecek güçteyiz. Bize düşen daima çalışmak alan el değil veren el olmak. Kimse oturarak bir şeylerin değişeceğini sanmasın. Ancak ben inanıyorum ki milletimiz, içinden geçmekte olduğumuz bu zorlu dönemi de birlik ve beraberlik içerisinde azimle çalışarak büyük hedeflere ulaşarak aşacak, yarınlara daha güvenle ve emin adımlarla yürüyecektir.
Ben bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin geleceğinin, yarınlarının parlak olmasını ve bütün insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195