Title of a News Article

Başkan Çiftçi ve Yılmaz vatandaşlarla iftar çadırında iftar açtı

Başkan Çiftçi ve Yılmaz vatandaşlarla iftar çadırında iftar açtı

Başkan Çiftçi ve Yılmaz vatandaşlarla iftar çadırında iftar açtı
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Kanlıkuyu Meydanı Ağaçhan parkında Siverek Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iftar programı organize etti.

3 Bin kişinin katıldığı iftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Resul katıldı.

İftar programında açılış konuşmasını yapan Siverek Başkanı Resul Yılmaz; “ Büyükşehir belediyemizin organize ettiği iftar programı vesilesi ile bir aradayız, öncelikle Ramazan ayının hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum, Ramazan bütün güzelliği ve bereketi ile geldi, bu vesile ile 3 yıldır bir araya geliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Büyükşehir belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum hepimize afiyet olsun” dedi.

Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi; “ Öncelikle Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum, Allah aramızdaki birliği ve beraberliğimizi bozmasın, hepimiz insanız, 11 ay içerisinde birbirimize haklarımız geçmiş olabilir, biraz da helalleşme ve kucaklaşma ve yüce Rabbimize dönme ayıdır, bizlerde belediyeler olarak, mümkün mertebe halkımızla meydanlarda, parklarda, sokaklarda, Ramazan iftarlarında bir araya gelmekteyiz bu her yıl geçekleştireceğiz inşallah, katılımlarınızdan dolayı hepimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar öncesi yerel ilahi grubunun sahne aldığı parkta kalabalıkla birlikte iftar açan Başkan Çiftçi, ve Yılmaz iftara katılanlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142