Title of a News Article

Başkan Ekinci; “Mağdurları ve mazlumları hatırlamalıyız”

 Başkan Ekinci; “Mağdurları ve mazlumları hatırlamalıyız”
banner206

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen ve Mehteran Takımı yürüyüşü ile açılışı gerçekleşen Ramazan Sokağı Etkinliklerinin ilk programı, dün akşam düzenlendi. Gecede Bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Bu ayda, mağdurların ve mazlumların sürekli hatırlanması gerektiğini söyledi.

Kur’an-ı Kerim ziyafeti, Dua, ilahi konseri ve Sema gösterisi ile gerçekleşen ilk Ramazan Sokağı Etkinliği gecesi yoğun ilgi gördü. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de katıldığı program sahur vaktine kadar devam etti.  

Ramazan Sokağı Etkinliklerine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı Sıra AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan, Giray Küçük, Mehmet Elgün, meclis üyeleri ve bine yakın vatandaş katıldı.

Ramazan Sokağı etkinliklerinin ilkinin düzenlendiği gecede bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci;  “Ben özellikle bu ayda, mağdurları mazlumları sürekli hatırlamamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. Biz bu ayda bunları iyi hatırlarsak, inanıyorum ki bu ayın sonunda, onları anlamakla harcadığımız zaman 11 aya da sirayet edecektir. Ramazan vesilesi ile burada yapılacak olan duaların kabulünü diliyorum ve Ramazan ayında ilimizde, ilçemizde, ülkemizde, dünyanın dört bir tarafında Cenabı Hakka açılan ellerin boş dönmeyeceğini inşallah Cenabı Hak bizlere nasip eder. Ve bu duaların vesilesiyle de dünyadaki bütün Müslümanların sıkıntısını giderilir. Mısır’dakilerin de, Irak’takilerin de, Arakan’dakilerin de, dünyanın diğer yanındaki insanlarımızın da sıkıntısı da inşallah giderilir. Bizlerde Eyyübiye’de iyi hizmetlerde bulunarak insanlarımızın sıkıntılarını ilgili mercilere ulaştırarak en azından Eyyübiye İlçesi Belediye oldu, o zaman bunun da nimetlerinden faydalanması gerekiyor. Ben, bu programda emeği geçen çok değerli mesai arkadaşlarımı, yine açtığımız iftar çadırlarında sponsor olan Hasene Vakfı Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ve tüm hayırseverleri selamlıyorum, Ramazan’ın bereketi de inşallah hepimizin üzerine olur.” Dedi.

Program öncesi ve sonrası Ramazan Sokağında esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunların çözümü noktasında ilgili birim amirlerine telefonla ulaşarak sıkıntıların giderilmesi konusunda talimatlar verdi.

Geceye katılan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise böylesi güzel bir gecenin düzenlenmesinden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkürlerini ileterek; “buraya geldik incelemelerde bulunduk güzel çalışmalar olmuş. Şanlıurfa’da AK Parti Belediyeciliğinin çalışmalarını göstereceğiz. Eyyübiye Belediyesi de güzel uygulamalarla kendini gösteriyor, Başkanı ve ekibi tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195