Title of a News Article

Baydilli Anneleri unutmadı...

Baydilli Anneleri unutmadı...
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli anneler gününde anneleri unutmayarak jest yaptı. Başkan Baydilli mobil Ramazan aracı programına katılarak balkonlarda bulunan annelere karanfil hediye etti.

Karaköprü Belediyesi Mobil gezici araçla Ramazan etkinliklerini sürdürürken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli etkinliğe katılarak balkondan programını takip eden annelerin günlerini kutladı.

Anneler günü vesilesiyle annelere karanfil hediye eden Başkan Baydilli, annelerle bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi ve hayır dualarını aldı. 

Sadece anneler gününde değil her gün annelerin hatırlanması ve mutlu edilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Baydilli, 'Cennet anaların ayakları altındadır' hadisini hatırlatarak annelerin hayır duasını almanın öneminden bahsetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: 'Bugün anneler günü ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir etkinlik düzenleyemedik. Ancak annelerimizi unutmadığımızı gösterme adına mobil Ramazan etkinlik aracımızla gezerek balkonlardan dinleyen annelere karanfil hediye ettik, anneler gününü kutladık. Ana demek cefakar ve vefakar demektir. Ailesi için, evladı için kimsenin kaldıramayacağı yükleri kaldıran demektir. Biz sadece yılda bir gün değil her gün annelerimizi değerli görmeli, ellerini öpüp dualarını almalıyız. Kendi annemin, eşimin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum."

Öte yandan Karaköprü Belediyesinin mobil Ramazan etkinlik aracı ile gerçekleştirilen sıra gecesine vatandaşlar balkonlarından ve pencerelerden katılarak eşlik ettiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı hasan
urfalı hasan - 4 yıl Önce

yahu ilaçlama neden yapmıyorsunuz her yer sinek böcek üvez kaynıyor neyi bekliyorsunuz geçen yıl bu zamanlar sokaklarda ilaçlama araçları geziyordu

SIRADAKİ HABER

banner195