Title of a News Article

Bir ilki gerçekleştirdiler...

Bir ilki gerçekleştirdiler...
banner206

Şanlıurfa'da, 30 yılan yakındır turizm sektöründe hizmet veren İş Kadını Rahime Yaşar, covid 19 salgınını fırsata çevirerek şimdilerde uçak bileti rezervasyonu yerine online hediyelik eşya satmaya başladı.

Şanlıurfalıların yakından tanıdığı İş Kadını Rahime Yaşar, 2018 yılında açmış olduğu Raya Turizm ile hizmet vermeye başlamıştı. Seyahat, tur, uçak bileti, vize gibi birçok alanda hizmet veren Rahime Yaşar ve ekibi, yeni bir işe daha el attı. Dünyayı kasıp kavuran korona virüsü milyonlarca insanı eve hapsetmiş durumda. Türkiye'de, bu salgın hastalıkla mücadelesini sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun almış olduğu kararlar neticesinde birçok ilde sokağa çıkma yasağı ve sosyal alanların kapatılması uygun görüldü. Deyim yerindeyse ev hapsi yaşayan vatandaşlar çareyi sanal alış verişte buldu.

Bu durumu gözden geçiren İş Kadını Rahime Yaşar; 2019'da, Şanlıurfa'ya kazandırmış oldukları Kticic Art Shop Markası ile sanal alış verişteki yerini aldı. İş Ortağı Gaziantepli Beşire İnci Akbulut ile kurdukları Kticic Art Shop ile online satış hizmetini yoğun bir şekilde devam ettiriyorlar. Anneler Günü'ne özel yapılan çekiliş sonucunda 81 il arasından Zonguldak, Antalya ve İstanbul'dan katılan şanslı talihlilere çeşitli hediyeleri adreslerine gönderildi.

Şanlıurfa’nın kendi markası olan Kticic Art Shop, çağın gereksinimlerini ayak uydururak ticari hayattaki yerini emin adımlarla ilerletiyor.

Kticic Art Shop’ta neler var?

Şanlıurfa başta olmak üzere; Harran, Göbeklitepe Halfeti gibi tarihi lokasyonların koleksiyonuna sahip; şal, anahtarlık, magnet, replika ürünler, gümüş telkâri çeşitleri, yöreye ait özel pazen kumaş, kilim, saf deriden yapılmış çanta ve cüzdan, özel tasarım tekstil çeşitleri bulunuyor.

Aşağıdaki linke tıklayarak alacağınız hediyelik ürünü seçebilirsiniz...

https://www.instagram.com/kticicartshopp/

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195