Title of a News Article

Birlik Vakfı'nda gelenek bozulmadı

Birlik Vakfı'nda gelenek bozulmadı
banner206

Şanlıurfa'da, Birlik Vakfı yöneticileri ve davetlileri iftar yemeğinde bir araya geldi.  Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği Tatvera kahvaltı ve ocakbaşı restorantta gerçekleşti.

Geleneksel hale getirilen iftar yemeğine; AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eski Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Önceki Dönem Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkan Vekili Reşat Uzun. AK Partili İlçe Başkanları, çok sayıda STK başkanları, Kanaat Önderleri ve Birlik Vakfı yöneticileri ile üyeleri katıldı.

Burada bir selamlama konuşması yapan Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, katılımlarından dolayı protokol üyelerine ve misafirlere teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195