Title of a News Article

Bu sergiye mutlaka gidilmeli!

Bu sergiye mutlaka gidilmeli!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Göbeklitepe Kültür ve Sanat Etkinlikleri 2019 Göbeklitepe Yılı Kültür Sanat ve Turizm Sergisi açılışı ile son buldu. Sergi ilk günden yoğun ilgi gördü. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Göbeklitepe ören yerinde süren etkinlerde kursiyerler ve Harran Üniversitesi öğrencileri tarafından canlı performans ile yapılan el işi ürünler, Büyükşehir Sergi Salonu'nda halkın beğenisine sunuldu. 

Serginin açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, “Önceki gün Göbeklitepe’de başlayan Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm etkinliklerinde yapılan el işi ürünler bugün burada sergileniyor. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum. Yıllar önce Büyükşehir Belediyesinin kursiyerleri şu anda öğretmen olarak önceki gün Göbeklitepe’nin merkezinde yapmış oldukları resimler halkımıza sunuldu. Tüm kursiyerlerimizi ve gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ise “2019 Göbeklitepe yılı münasebeti ile Büyükşehir Belediyemizin Sanat sokağında, Kadın Destek ve Gençlik Merkezlerinde kursiyerlerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler burada sergileniyor. Bu gün buradaki en önemli nokta Göbeklitepe figürüdür. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun da, “Bu güzel çalışmalarından dolayı özellikle öğrencilerimize ve Büyükşehir Belediyesi kursiyerlerine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere 2019’un Göbeklitepe yılı olması dolayısıyla her resimde bu figürün kullanılması da Urfa’mızın tanıtımı açısından iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Cuma Ağaç ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019’u Göbeklitepe yılı ilan etmesinin ardından Büyükşehir Belediyemiz bu konuda gerek etkinlikler gerek ise yatırımların başlatılması için ciddi bir hamle gerçekleştirdi. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195