Title of a News Article

Çavuşoğlu ve Avcı Berlin'de Urfa fuarını gezdi

Çavuşoğlu ve Avcı Berlin'de Urfa fuarını gezdi
banner206
 Dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan “ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı”na Şanlıurfa’nın standını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ziyaret etti. 
Şanlıurfa tüm kurumlarıyla birlikte dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan “ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı”na katıldı. 

Şanlıurfa tanıtım standına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Bakan Çavuşoğlu ve Avcı’ya Şanlıurfa’nın mırra takımını hediye etti. 

Dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği uluslararası fuar, 8-12 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'nın yurt içinde ve yurt dışında tanıtımını ortaklaşa yürüten Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Ticaret Borsası ile birlikte bir çok fuar ve tanıtım günlerine Şanlıurfa’ya ait tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Ticaret Borsasından temsilcilerin yer aldığı Berlin Fuarı'nda Şanlıurfa standını ziyaret edenlere Şanlıurfa'nın vazgeçilmezi olan çiğ köfte ikramını yanı sıra tarihi mekanların içinde bulunduğu tanıtım broşürleri, tanıtım CD’si, ve dergi hediye ediyor. 

Şanlıurfa standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Şanlıurfa'nın Türkiye Dünya için çok önemli bir tarih ve kültür şehri olduğunu söyledi. 

Berlin Turizm fuarına Valilik Koordinatörlüğünde Şanlıurfa standı Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Ticaret Borsası, ŞURKAV, GAP Başkanlığı, Karacadağ, İl Kültür Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla yapılıyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195