Title of a News Article

Demirbaş Gençlere talimatı verdi...

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Gençlere Referandum öncesi sahada daha aktif olmaları için talimat verdi.

Demirbaş Gençlere talimatı verdi...
banner206
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan halk Referandumu ile ilgili kolları sıvayan AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı Şanlıurfa’da görev yapan Genç STK Temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş başkanlığında yapılan toplantıya Şanlıurfa’da görev yapan İlim Yayma Cemiyeti, Genç Askon, Genç Tümsiad, Genç Birlik, Üniversite Konseyi Genç Müsiad, Genç Memur-Sen, Genç Diriliş, MTTB, ŞANGED VE AK Parti Gençlik Kolları Temsilcileri katılarak 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum öncesi fikir alışverişinde bulundular.

Eyyübiye Belediyesi Metin Sözen Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Eyyübiye Belediye Başkanvekili M. İlhami Günbeği, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, AK Parti Eyyübiye İlçe SKM Başkanı Mustafa Ağar, AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı M. Reşat Aksoy’un yanı sıra Şanlıurfa’da faaliyetlerini sürdüren İlim Yayma Cemiyeti, Genç ASKON, Genç TÜMSİAD, Genç Birlik, Üniversite Konseyi Genç MÜSİAD, Genç Memur-Sen, Genç Diriliş, MTTB, ŞANGED VE AK Parti Gençlik Kolları Temsilcileri katılım gösterdi.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş şunları ifade etti.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum çalışmaları kapsamında bugün biz burada Şanlıurfa’da görev yapan Genç STK Temsilcileri ile bir araya gelmeyi uygun gördük ve bugün bu anlamda bir araya gelmemizin nedeni yapılacak olan referandum çalışmalarının nasıl ve ne şekilde olacağını birlikte istişare etmek ve fikir teatisinde bulunmak için bir araya gelerek fikirlerimizi beyan ettik, bu bağlamda bugün bu toplantımıza iştirak eden herkese canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Dedi.

Eyyübiye Belediyesi Metin Sözen Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan istişare toplantısında kısa bir konuşma yapan Eyyübiye Belediyesi Başkanvekili M. İlhami Günbeği ise şunları ifade etti.

Önümüzde bir referandum süreci var ve bu referandum sürecinde AK Partimiz, Belediyemiz ortak bir şekilde çalışmalarımızın yanında aynı zamanda STK Temsilcileri ile bir araya gelmemizin de uygun olduğunu düşündük ve bu manada bugün Şanlıurfa’mızda görev yapan Genç STK Temsilcileri ile bir araya gelmeyi uygun bulduk ve bugün bir aradayız ve fikirlerimizi tartışıyoruz.

Eyyübiye Belediyesi Başkanvekili M. İlhami Günbeği son olarak “16 Nisan’da yapılacak olan Referandum öncesi bu tür toplantılarımızın devam edeceğini” ifade etti.

Son olarak ise Şanlıurfa’da görev yapan Genç STK Temsilcileri 16 Nisan’da yapılacak olan Referanduma hazır olduklarını ifade ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için geleceğimiz için EVET için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler.

Toplantı ise karşılıklı sohbet havası ve son olarak hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195