Title of a News Article

Demirbilek’in en mutlu gecesi

Demirbilek’in en mutlu gecesi
banner206

Şanlıurfa’nın yerel ve ulusal televizyonlarında uzun yıllar sunuculuk yapan ve bir dönem Güneydoğu TV Genel Yayın Yönetmenliğini, şimdilerde ise Eyyübiye Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü birim sorumlusu olarak görev yapan Gazeteci Ekrem Demirbilek, dün gece Hacer Bardak almış oldukları karar sonrası dünya evine girdiler.

Güneydoğu TV, Kanal Urfa gibi Şanlıurfa’nın ulusal kanallarında yıllarca çalışmış ve emek vermiş olan ve Şanlıurfalıların yakından tanıdığı sunucu gazeteci Ekrem Demirbilek, dün akşam Hacer Bardak ile bekarlığa elvade ettiler.

Yenişehir Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AV. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Şanlıurfa İl Genel Meclisi eski Başkanı Mustafa Yavuz, çok sayıda yerel ve ulusal basın yayın organında görev yapan gazeteciler ve davetliler katıldı.

Ekrem Demirbilek ve Hacer Bardak’ın nikahını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kıyarken, genç çiftin şahitliklerini ise, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin Eşleri Ayşe Ekinci, Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kapaklı ve İş Adamı Reşit Akıl yaptı.

Kıyılan resmi nikah sonrası genç çift ve davetliler kol kola girerek türküler eşliğinde davul zurna önünde halaylar çekti.

10 katlı yaş pastası kesen Ekrem ve Hacer Çifti, birbirlerine pasta ikramında bulundular. Ardından sahnede dakikalarca dans ettiler. Düğüne gelen misafirler ise genç çiftin üzerine dolar atma yarışına girdiler. Belediye Başkanlarının da halaya çıktığı salonda dolarlar adeta havada uçuştu.

Demirbilek ve Bardak ailelerinin düğün töreni gece yarısına kadar devam etti.

Urfastar ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195