Title of a News Article

Demirkol, 'Cumhuriyetin bölünmez bütünlüğünü sağlamıştır'

Demirkol, 'Cumhuriyetin bölünmez bütünlüğünü sağlamıştır'
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Demirkol, mesajında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde rahmetle yad ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Kurtuluş Savaşı’nda Kuva-yi Milliye’nin başkomutanı olan, 1919’da Samsun’a çıkıp, 1923’te cumhuriyeti kurarak milletimizi zafere kavuşturan Gazi Mustafa Kemal’i, vefatının 79’uncu yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Ecdadımızın emanetlerinin bugüne ulaşmasında en önemli isimlerden biri olan, ülkemizin bağımsızlığı için liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal’in bizlere emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, ulusumuz ilelebet korumaya devam edecektir. Kahraman Türk Milleti, 15 Temmuz hain kalkışma girişiminde de ülkemizin bu emaneti hakkıyla taşıdığını bir kez daha tüm cihana göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerimle, Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, rahmete kavuşmuş tüm gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195