Title of a News Article

En iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor...

.

En iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor...
banner206
Şanlıurfa merkez Haliliye Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürüyor. Bir yıla aşkın kamuoyunun yatırım ve önemli projelerde hizmet beklediği Haliliye Belediyesi kaldığı yerden devam ediyor. Bir yıldır sosyal,spor ve kültürel faaliyetlerle adeta Türkiye rekoru kıran Haliliye belediyesi halka tirit dağıtımını yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından aldığı rekor Oy sonucu Şanlıurfa'lıların  hizmet anlamında umut bağladığı Başkan Fevzi Demirkol, hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ziyafette vatandaşlara tirit ikram etti.

Haliliye Belediyesi'nin katkılarıyla Kutlu Doğum Haftası kapsamında Hz. İbrahim Peygamber (Sanayi) Camii'nde  ve Kısas mahallesinde vatandaşlara tirit ziyafeti verildi. Ziyafete Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Haci Kunduza, Belediye Meclis Üyeleri, İl Müftüsü İhsan Açık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve diğer ilgililer katıldı. Masaları dolaşarak vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Başkan Demirkol, ziyafete katılan vatandaşlara tirit ikram etti.

 Başkan Demirkol, Kutlu Doğum Haftası kapsamında 19 Nisan 2015 Pazar günü de Kısas Lisesi'nde tirit ikramı yapacaklarını hatırlatarak; hep beraber oturulan, dualarla başkalaşan sofraların daim olmasını diledi.

 Haliliye Belediyesi daha önce de aşure, zerde pilav gibi yöresel yemek ikramlarında bulunmuş ve ramazanda sahur ve iftar sofralarının ev sahibi olarak Şanlıurfalıları sık sık aynı sofrada buluşturmuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 15:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

bu başkan çok komik : ))

SIRADAKİ HABER

banner195