Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesinden tam destek

Eyyübiye Belediyesinden tam destek
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi ve Ay  Işığım Derneğinin birlikte yürüttüğü çalışma sonucu, yer tahsisi belediye tarafından yapılan, Ay Işığım Derneği Eyyübiye Market şubesinin açılışını yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi ve Ay Işığım Derneğinin birlikte yürüttüğü çalışma sonucu ilçeye kazandırılan Ay Işığım Derneği Eyyübiye Market şubesinin açılışını yaptı. Yetim ve yardıma muhtaç vatandaşlara yerinde hizmet sunmak adına çalışmalarını yürüten Ay Işığım Derneğine, Eyyübiye Belediyesi yer tahsisinde bulunarak büyük katkı sundu. İlçede yaptığı sosyal belediyecilik çalışmalarıyla yardıma muhtaç vatandaşların imdadına yetişen Eyyübiye Belediyesi, farkındalık çalışmalarını yürütüyor. Bu bağlamda Ay ışığım Derneğinin yer tahsisi talebine duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yine takdir topladı. Her ay 1000 yetim ve yardıma muhtaç ailenin faydalanacağı merkeze yer tahsisinde bulunan Eyyübiye Belediyesi,  derneğe gıda ve temizlik malzemeleriyle katkıda bulunarak, yardımlara süreklilik kazandırmayı amaçlıyor. İmam Keskin Buğday Pazarı yanındaki Eyyübiye Belediyesi  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasındaki yaklaşık 200 metre karelik alanın tahsis edildiği merkezin açışına; Başkan Ekinci’nin yanı sıra, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ay Işığım Dernek Başkanı Mehmet Nail Çiftçi ile dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış sonrası yetim ailelerle birlikte markete giren ve aileye alışveriş konusunda yardım eden Başkan Ekinci, belediye olarak yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Yetim ailelerin faydalanacağı marketin açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;”Eyyübiye Belediyesi ve Ay Işığım Derneğinin ortaklaşa çalışması sonucu, ilçemiz sınırları içinde mağazamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu mağazanın faaliyete girmesiyle birlikte 1000’ne yakın aile buradan istifade edecek. Bu mağazanın açılmasıyla birlikte bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak gelen yardıma muhtaç vatandaşlarımıza destek olacağız. Gerek gıda malzemeleri gerekse de temizlik malzemeleri konusunda destek olacağız.  Dolaysıyla böylesine bir hayırlı iş için gelen talep karşısında Eyyübiye Belediyesi olarak kayıtsız kalamazdık. Ay Işığım Derneğiyle beraber inşallah yetimleri sevindirmeye devam edeceğiz. “

Yetim ailelere sunduğu büyük desteklerden dolayı dernek yöneticileri ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da,” Ay Işığım Derneğinin Eyyübiye ilçemize hizmet verecek olan güzel bir mağazasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu güzel hizmetler bu memleketin manevi dinamiklerini yansıtan ve gerçekten memleketimizi ayakla tutan önemli değerler. Ben bu mağazanın açılışında emeği geçen başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye derneğe verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden derneğin aktif isimlerinden İbrahim Halil Ural ise,” Sağ olun sizlere her başvuru yaptığımızda bizlere yardımcı oluyorsunuz. Bu noktalarda yetim ailelerle ilgili bir mağaza çalışması yaptık. Eyyübiye Belediyesinin katkılarıyla böyle bir mağaza açmış oluyoruz. Bizler de sistemimizi Eyyübiye ilçesine kurmuş olduk. Yaklaşık 1000 tane yetim ailemizin kaldığı ilçede bütün yetim ailelerimiz buradan faydalanacak.  Bu yetim ailelerimiz buraya gelip gönüllerince faydalanabilecekler.  Bir kez daha sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195