Title of a News Article

Galası Urfa'da yapıldı...

Galası Urfa'da yapıldı...
banner206

Türkiye Göbekli tepeyi Çizgi filimle daha çok tanıyacak. Sevilen çizgi film Rafadan Tayfa, Göbekli tepe Cuma günü sinemalarda olacak. Filmin galası Urfa'da yapıldı.

Çocuk’un sevilen çizgi film serisi Rafadan Tayfa’nın ikinci sinema filmi Göbeklitepe için geri sayım başladı. 27 Aralık’ta gösterime girecek Rafadan Tayfa’nın yapımcısı ve yönetmeni İsmail Fidan, “Türkiye’de maalesef Göbeklitepe yeterince tanınmıyor. İnsanlığın akışını değiştiren bu keşif üzerine bir film yaparak bilinirliğini artırmak istedik” dedi .türk yapımı çizgi film serisi Rafadan Tayfa’nın yeni macerası, “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” 27 Aralık’ta sinemalarda olacak. İstanbul’un bir yakasından Şanlıurfa’ya uzanan macera dolu bir hikâyeyle meraklılarını sevindirecek olan Rafadan Tayfa, geçtiğimiz yıl Dehliz Macerası isimli sinema filmiyle tüm zamanların en iyi çıkışını yakalayan animasyon filmi olmayı başarmıştı. 

Bu akşam Şanlıurfa'da yapılan Rafadan Tayfa Göbekli tepe filminin galasına Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Metin Esin, BŞB Genel sekreteri Mahmut Kırıkçı ,basın mensupları ile filmin yönetmeni İsmail Fidan katıldı.

Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Beyazgül, filmin yapımında emeği geçenleri kutladı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195