Title of a News Article

Gastronomi merkezi açıldı

Gastronomi merkezi açıldı
banner206

Harran Kaymakamlığı ve Harran Belediye Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü Gastronomi Merkezi ve Gözlem evinin açılışı yapıldı.

Yukarı Mezopotamya’nın merkezi konumunda bulunan, ziraatın ilk yapıldığı ve dünyanın ilk üniversitesinin yer aldığı Harran İlçesinde, Gastronomi Merkezi ve Gözlem Evi’nin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları bitirilerek hizmete açıldı.  Çevre düzenlemesi Harran Belediyesi tarafından yapılan Gastronomi merkezinin açılışına, Ak parti Şanlıurfa Milletvekili AB Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Harran üniversitesi Rektörü Prof .Dr. M.Sabri Çelik, Harran Belediye Başkan Vekili Ahmet Aktaş, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, BŞB Vekili Ahmet Kaytan, BŞB meclis üyesi Mahmut Gündoğdu,bazı davetliler katıldılar.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Gastronomi merkezi açılışı ile ilgili  yaptığı açıklamada, “Harran ilçe Kaymakamlığımızla beraber yürüttüğümüz önemli projelerden bir tanesi olan Gastronomi Merkezi ve Gözlem Evi’ni ilçemize kazandırmanın mutluluğu içerindeyiz. Gastronomi merkezi ile hem mutfağımızı dünyaya tanıtacağız hem ilçemizde yaşayan kadınlara istihdam yaratmış olacağız. Gastronomi Merkezi ve Gözlem Evi’nin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195